De beelden van  Henri Laurens waren voor ons allemaal een geweldige verrassing. 

Deel →

Een Reactie op Beelden aan zee

  1. Marion zegt:

    Genoten van het samenzijn met de leden op 20 sept jl. Na een lange zomervakantie weer gezellig met elkaar ervaringen uitgewisseld onder het genot van een heerlijk drankje op het strand van Scheveningen. Daarna hebben we het museum Beelden aan Zee bezocht waar we hebben genoten van de bijzondere expositie van Henri Laurens (1885 – 1954) een van de belangrijkste pioniers van de moderne beeldhouwkunst van de vorige eeuw. De ontwikkeling van de kunstenaar van het hoekig kubisme in zijn begintijd tot de grote curve van zijn sensuele semi-abstracte naakten uit de jaren ’40, lieten niets aan de verbeelding over. De kunstwerken waren vol en intens en we hebben genoten van elkaars interpretaties!
    Naderhand hebben we een visschotel gegeten bij Simonis op het strand. Kortom het was weer een inspirerende ontmoeting met vele mooie gesprekken. Ik verheug me al weer op de volgende bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>