Het was weer een bijzonder gezellige bijeenkomst van Bijou op 5 juli. We hadden afgesproken bij Elisa. Zij woont in Eindhoven en er was op 5 juli Roze Zaterdag in Eindhoven, dus dit was reuze handig.
We hebben gezellig gekletst en thee gedronken. Wat mij altijd zo aanspreekt in deze groep is dat biseksualiteit zo vanzelfsprekend is.
We zijn met z’n allen naar het centrum gegaan en hebben de Roze Zaterdag met de groep verkend. Gedanst op de markt, kraampjes bekeken, bekende vrouwen gesproken, naar een stijldansshow gekeken en uiteindelijk samen uit eten geweest.
Heerlijk om weer op de hoogte te zijn van ieders levensgebeurtenissen (voornamelijk op relationeel gebied) en belevenissen rondom biseksualiteit.
Daarna gingen de meeste dames weer met de trein naar huis. Ik ben nog wat verder gaan feesten op de Markt en uiteindelijk heerlijk gedanst op een vrouwenfeest van This is us.

Deel →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>