Wat is BIJOU?

Bijou is een activiteiten- en praatgroep voor biseksuele vrouwen. Zie de agenda.

Voor wie is BIJOU?

Bijou is bedoeld voor biseksuele vrouwen vanaf 30 jaar. Voor vrouwen zonder partner en voor vrouwen met een vrouwelijke of mannelijke partner. Voor de vrouw die al jaren biseksueel is en voor de vrouw die pas onlangs besefte dat biseksualiteit bij haar hoort.

Wat doet BIJOU?

Bijou heeft vier keer per jaar op zaterdagmiddag een bijeenkomst. Op deze dag is er een programma dat steeds door twee leden van de groep wordt verzorgd. De activiteiten zijn zeer gevarieerd; zo hebben we diverse workshops gehad (buikdansen!), bezoeken we tentoonstellingen, maken we wandelingen in een stad of natuurgebied. Daarbij proberen we een vrouwentintje aan het programma te geven. De dag wordt afgesloten door een gezamenlijke maaltijd in een betaalbaar restaurant of bij iemand thuis. Tussendoor worden via de app afspraken gemaakt om elkaar te treffen.

Is er bij BIJOU ook gelegenheid om met elkaar te praten?

Tijdens de activiteiten is er ruim de gelegenheid om met elkaar te kletsen en te lachen. Maar ook om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen, twijfels die je hebt uit te spreken, problemen te bespreken, etc. Vaak is er in het programma ruimte om wat dieper op de aangedragen onderwerpen in te gaan. Deze bijeenkomsten vinden dan meestal plaats bij een van de leden thuis.

Hoe groot is BIJOU?

De groepsgrootte varieert tussen de 15 en 20 vrouwen. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste 30+ vrouwen.

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap van BIJOU?

Behalve de kosten die verbonden zijn aan de activiteiten zoals entree voor een tentoonstelling, maaltijd e.d. wordt er een bijdrage gevraagd van 5 euro per bijeenkomst.